Search for crossword answers and clues

Answer for the clue "African native village ", 4 letters:
stad

Alternative clues for the word stad

Word definitions for stad in dictionaries

Wikipedia Word definitions in Wikipedia
Stad is the word for city used in Swedish , Danish , Dutch and Luxembourgish , and related to German Stadt . See also: Stad (Sweden) . Stad may also refer to: Stad (peninsula) (or Stadlandet ), the westernmost point in mainland Norway (in Selje municipality) ...

Usage examples of stad.

Particuliere voertuigen waren in de stad verboden, een maatregel die de verkeersdrukte had teruggedrongen maar die tevens vrij spel bood aan de agressiefste chauffeurs.

More than a hundred million stads had gone into the implant, not to mention the efforts of more than two dozen of the best man and mue brains ever collected for a project this size.

Supaari VaGayjur hen een volledig Rakhati-jaar aan het lijntje had gehouden, was hij van mening geweest dat hij alles voldoende in overweging had genomen, alles adequaat had geregeld, en dat de tijd eindelijk rijp was om hen zijn geadopteerde stad te laten bezoeken.

Meyeberri passed across Tepa Hapak at an easy ten stads an hour, speaking several other ships on the way, reaching the locks by mid-afternoon.

Men was, beseften ze nu, bij de bouw uitgegaan van een soort rooster, een rechtlijnig systeem van met goede, zware keien geplaveide hoofdstraten, plus een systeem van kanalen die de stad in wijken opdeelden en waarover vanaf het platteland of de oceaan binnenkomende goederen konden worden vervoerd naar fabrieken en distributiecentra.

En hij begon nu zelfs wantrouwig te worden, omdat Giuliani zo snel had toegezegd een manier te vinden om Sandoz de stad uit te smokkelen.

In die tijd zou hij niet de rivier op kunnen varen om hen te bezoeken, maar hij zou terugkeren aan het begin van Partan en hen dan meenemen naar de stad.